Трансфери и самолетни билети

Трансфери и самолетни билети
Трансфери и самолетни билети

Трансфер от летище

Двупосочен трансфер от летище София - Боровец - София (1 - 3 човека)
(70 км, приблизително 1 час)

115 €

 

Двупосочен трансфер от летище София - Боровец - София (4 - 8 човека)
(70 км, приблизително 1 час)

155 €

 

Двупосочен трансфер от летище Пловдив - Боровец - Пловдив (1 - 3 човека)
(120 км, приблизително 1 - 2 часа)

130 €

 

Двупосочен трансфер от летище Пловдив - Боровец - Пловдив (4 - 8 човека)
(120 км, приблизително 1 - 2 часа)

200 €


Местни трансфери

Трансфер Говедарци - Боровец - Говедарци

Цена по договаряне

 

Трансфер Maжaрe - Боровец - Maжaрe

Цена по договаряне

 

Трансфер Мала Църква - Боровец - Мала Църквa

Цена по договаряне

 

Трансфер Бели Искър - Боровец - Бели Искър

Цена по договаряне

 

 

Върнете Трансфер Белчин - Боровец - Белчин

Цена по договаряне

 

 

Return Transfer Relyovo – Borovets – Relyovo

Цена по договаряне

 

 

Трансфер Широки дол - Боровец - Широки дол

Цена по договаряне

 

 

Трансфер Искър езеро - Боровец - Искър езеро

Цена по договаряне

 

 

Трансфер Самоков - Боровец - Самоков

Цена по договаряне


Ние приемаме и организира индивидуални трансфери по договорка.

Самолетни билети